Melegítsük elő a sütőt 160 C fokra.Válasszuk szét a tojásokat külön-külön tálba. A sárgájához adjuk hozzá a kristály és vaníliás cukrot. Keverjük össze kézi mixerrel vagy habverővel, a csokoládépasztillákat olvasszuk fel gőz fölött, keverjük hozzá a tojásos masszánkhoz és adjuk hozzá a langyos vizet is.Ezután szitáljuk át a lisztet, finoman keverjük össze addig, amíg a száraz liszt el nem tűnik. A tojásfehérjét verjük kemény habbá egy csipet sóval. Ha elkészült a hab, akkor adjuk hozzá a tojássárgához és óvatosan keverjük össze, vigyázva hogy ne törjük össze a habot. Sütőpapírral bélelt 18 cm átmérőjű tortaformába öntsük és előmelegített sütőben 45-50 perc alatt készre sütjük.A megsült tésztát kivesszük a tepsiből és hagyjuk kihűlni.Krémhez:A mascarponéhoz adjuk hozzá a porcukrot és keverjük el kézi mixerrel, ezután adjuk hozzá a mogyorókrémet és keverjük össze.A kihűlt piskótát tetszőleges méretű lapokra vágjuk és tetszőleges mennyiségű krémmel betöltjük. A maradék krémmel vonjuk be és tetszés szerint díszítjük. Ha kész, akkor tegyük be a hűtőbe dermedni picit. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.