Elkészítés: A vajat és a csokoládét vízgőz felett olvasszuk fel. 5 darab tojássárgát cukorral fehérre, krémesre keverünk. Az olvasztott csokoládét a tojássárgás cukorral keverjük össze, majd a maradék tojásfehérjét verjük kemény habbá, és forgassuk bele. Adjuk hozzá a lisztet és a sütőport, majd keverjük hozzá a mogyoróvajat is.
Kenjünk ki vajjal és hintsünk meg liszttel 6 db 8 centi átmérőjű souffléformát, majd töltsük bele háromnegyedig a masszát. Tegyük forró sütőbe, és 200 fokon süssük 10 percig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.