Elkészítés: A vajat/margarint, a porcukrot, a darált földimogyorót, a mandulát, a lisztet, a rumot és egy csipet sót sima tésztává összedolgozunk. Becsomagoljuk folpackba, és 30 percre (de akár egy éjszakára is lehet) betesszük a hűtőbe. A sütőt előmelegítjük 175 fokra (gázsütő 2. fokozat). A tésztát lisztezett deszkán 3 mm vastagra nyújtjuk, és 3 cm átmérőjű korongokat vágunk ki belőle, a tepsibe fektetjük őket, és 12-15 perc alatt aranybarnára sütjük. Ha kész, hagyjuk kihűlni. A ribizlidzsemet kicsit felmelegítjük, és 2-2 korongot összeregasztuk vele. A csokoládét gőz felett felolvasztjuk, és bekenjük a korongok tetejét, amibe 1-1 fél mandulaszemet nyomunk. Hagyjuk megszáradni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.