Előkészítés: A poharakat és a hozzávalókat hűtőszekrényben előre lehűtjük.
Elkészítés: A joghurtot összekeverjük a tejszínnel, és mixerbe tesszük. Hozzáadjuk a rumot, instant kávét, cukrot, mézet, csipet őrölt fahéjat és az egészet habosra turmixoljuk, majd még 1 órára hűtőszekrénybe tesszük. A habos mokka turmixot négyfelé elosztjuk az előhűtött poharakba, és csipet fahéjjal megszórva azonnal kínáljuk.
Munka: kb. 10 perc
Fogyasztható: kb. 3 óra múlva
1 adag: 778 kJ/185 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.