Elkészítés: A rizst sós vízben megfőzzük. A szószokhoz a hozzávalókat összekeverjük. A húsból hajszálvékony szeleteket vágunk (ezt bízhatjuk a hentesre is), ezeket pedig kb. 9-10 centis darabokra. A tyúkhúslevesben megfőzzük a felaprított zöldségeket, az asztalra tesszük a fondü-edényben. Mindenki felteker egy szelet húst a villájára, majd a levesbe mártja. Ha megpárolódott, a szószba mártogatjuk, köretnek a rizst esszük. Amikor a hús elfogyott, a petrezselymet a levesbe szórjuk, majd mindenkinek merünk egy csészényit.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.