Elkészítés: A tésztához a tojásokat a cukorral kb. 5 percig habosra verjük, egyenként hozzáadjuk a 11 evőkanál vizet, tovább verjük, majd végül a liszttel elkevert diót és sütőport.
Egy 25×39 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral, majd a tésztát beleöntjük, elsimítjuk, 180 fokon tűpróbáig sütjük. A megsült, kihűlt tésztát kettévágjuk.
A krémhez a tejet a cukrokkal és a búzadarával felfőzzük, majd kihűtjük. A kihabosított margarinnal, pár csepp rum- és vanília-aromával jól kiverjük a főzött krémet. A tejszínhabot keményre felverjük, majd a krémhez keverjük. Jól lehűtjük.
A krém felét a 2 lap közé tesszük, a másik felét pedig a felső lapra simítjuk.
Bevonhatjuk csokimázzal, durvára reszelt csokival is díszíthetjük. Én epres-joghurtos csokiforgáccsal díszítettem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.