Elkészítés: A kekszet a dióval, a porcukorral, a kakaóporral, a puha margarinnal és a tejjel összegyúrjuk. Egy másik tálba, a fölengedett gesztenyemasszát összedolgozzuk a porcukorral, a keksszel, a puha margarinnal és a rummal. A kakaós masszából nedves kézzel kis gombócokat formálunk majd kristálycukorba forgatjuk.Ezt beletesszük a citromfacsaró belsejébe, és lazán a falára nyomkodjuk. A massza belsejébe egy meggyet teszünk. A gesztenyés masszát pedig beletesszük a maradék helyre úgy, hogy a citromfacsaró tele legyen. Majd a csúcsokat kiöntjük a formából, tálra tesszük, és nekikezdünk a következő morgós csúcs elkészítésének.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.