Elkészítés: A hozzávalókat (a liszt, a csoki és az olaj kivételével!!!) felforralom. Egy sütőlemezt vékonyan bekenek étolajjal, kevés liszttel meghintem. A masszából kiskanállal mandulányi halmokat teszek a sütőlemezre kb. 5 cm távolságra egymástól. Előmelegített sütőben 6-8 perc alatt kisütöm, teljesen lapos, kerek sütiket kapok. Akkor szépek, ha a szélük barnás, a közepük felé világosodnak. 2-3 perccel a sütés után késsel feszedem. Később törik!!!! A tejles kihűlés után olvasztott - étolajjal vagy vajjal - hígított tortabevonóval bevonom a sütik alját.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.