Elkészítés: A paradicsomokat alaposan megmossuk, leszárítjuk, majd fél centi vastag szeletekre vágjuk. a mozzarellagolyókról leöntjük a levet, lecsepegtetjük, és a golyókat szintén fél centi vastag szeletekre vágjuk. Ezután a paradicsom- és a mozzarellaszeleteket kicsit egymásra fektetve a raklettsütő tálkáiba sorakoztatjuk, majd sózzuk, borsozzuk, és a felfűtőtt raklettsütőben 12-15 perc alatt kicsit pirosra sütjük.
Amíg sül, elkészítjük a fűszeres öntetet. Az öntethez az olívaolajat az apróra vágott petrezselyemmel, a zúzott fokhagymával, szárított bazsalikommal elkeverjük. Ha megsült a paradicsomos mozzarella, meglocsoljuk a fűszeres olívaolajjal, és forrón tálaljuk. Frissen sült házi kenyeret vagy stanglit kínálunk hozzá, de pirítós kenyérre tálalva is nagyon finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.