Elkészítés: A mozzarellát kockára vágom, a paradicsomot és a retket negyedelem, a paprikát szintén apró kockára darabolom. Az aprított zöldségeket egy tálba teszem, ízlés szerint megsózom és meglocsolom az olívaolajjal. A lilahagymát és a fokhagymát apró kockára vágom, hozzákeverem a zöldségekhez, majd lefedem, és beteszem a hűtőbe, amíg a húst elkészítem.
A húst sózom, borsozom, és egy öntöttvas serpenyőben hirtelen szép pirosra sütöm.
Tálalásnál a salátakeveréket tányérra halmozom, rákanalazok a mozzarellás, paradicsomos, hagymás keverékből, a tetejére rakom a vékony csíkokra felszeletett sült húst, és oreganóval megszórom.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.