Elkészítés: A rizst felteszem főni, utána fedő alatt hagyom párolódni. Olívaolajat hevítek (én ennél a pontnál egy kis gombát is szoktam bele rakni, amit kicsit megpárolok olívaolajon), ráteszem a kinyomkodott spenótleveleket (fagyasztott is tökéletes, de előtte hagyom felengedni). Átmelegítem, erre jön rá a rizs, a sajt és a fokhagyma. Összekeverem, majd felöntöm 2 dl tejszínnel, és az egészet ismét átforgatom.
Nagyon egyszerű, nagyon gyors, és ráadásul vegetáriánus is. Na meg persze nem mellékesen nagyon finom. :) (Az, hogy a fokhagymát ki mikor adja hozzá az ételhez, szerintem egyéni preferáció kérdése.)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.