Elkészítés: A felszeletelt húsról levágjuk a csontos részt, amiből csontlevest főzünk a zöldségekkel, fűszerezzük ízlés szerint (só, egészbors, kurkuma). Nem kell lassú tűzön, az íze a lényeg, a húshoz kell majd, kb. 1 liter mennyiségre van szükség. Közben a húst sózzuk, borsozzuk, fűszerezhetjük sült hús fűszerkeverékkel, majd jól bemustározzuk. Így hagyjuk állni kb. 30 percig.
Egy edényben pici olajat vagy zsírt hevítünk, rárakjuk a húst, szép pirosra sütjük mindkét oldalát. Ha ezzel megvagyunk, ráöntjük a leszűrt csontlét, lefedjük, majd addig főzzük lassú tűzön, míg a hús megpuhul (nekem kb. 45 perc volt). Amikor kész, kivesszük a húst, majd a megmaradt lét tejföllel behabarjuk, 3-4 percig főzzük.
Köretnek szilva nagyságú krumplit előfőzünk sós vízben, leszűrjük, fűszerezzük, majd forró olajban ropogósra sütjük. A mártással meglocsolva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.