Elkészítés: A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.
A paprikát apróra vágjuk, majd összedolgozzuk a sajttal és a mustárral. Ízesítjük sóval és őrölt fehérborssal. A sajtos tölteléket 4 részre osztjuk.
A hússzeletek egyik felére teszünk a sajtos töltelékből, majd ráhajtjuk a hús másik felét. A betöltött húsokat bepanírozzuk: lisztbe, felvert tojásba, majd zsemlemorzsába forgatjuk, és bő olajban közepes lángon megsütjük.
Szalmaburgonyát készítettem mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.