Elkészítés: 4-5 sertésvesét megtisztítunk, és vékony csíkokra vágjuk.
2 evőkanál zsírban 1 nagy fej apróra vágott hagymát megpirítunk. Beleforgatjuk a vesét, és pár percig együtt sütjük. 1 evőkanál mustárral, késhegynyi törött borssal ízesítjük, és mindig kevés vizet öntve alá, fedő alatt pároljuk.
Ha megpuhult, levét kevés liszttel elkevert 1 dl tejföllel sűrítjük. Tálaláskor sózzuk.
Köretként pirított tarhonyát, tört burgonyát vagy burgonyagombócot adhatunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.