Elkészítés: Olajon megdinsztelem az apróra vágott hagymát, hozzáadom az apróra vágott paradicsomot, felkockázott padlizsánt, felkarikázott paprikát, cukkinit, fűszerezem, és lecsóvá főzöm.
Kivajazott jénaiba (tepsibe) helyezem a hozzávalókat a következő sorrendben: felkarikázott, előfőzött krumpli 3/4-ét, a lecsó felét, a gyorsrizst, az előfőzött vajbabot, 1 doboz tejfölt, majd a maradék lecsót. A tetejét előfőzött karfioldarabkákkal fedem be, beterítem egy doboz tejföllel. Erre helyezem a maradék krumplikarikákat, amikre vajdarabkákat rakok. 40 percig sütöm, majd megszórom a reszelt sajttal, és pirulásig tovább sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.