Elkészítés: A cseresznyebefőttet kimagozom, az almákat meghámozom, kivágom a magházakat és cikkekre vágom (négy felé). Annyi vízzel, hogy a gyümölcsöket ellepje, a cukorral és a szegfűszeggel felteszem lassú lángon főni. Amikor megfőtt (ezt leginkább az almák puhaságából lehet megállapítani), behabarom a tej és liszt keverékével (ez a habarás palacsintasűrűségű legyen). Egy kicsit főzőm még, hogy kellően besűrűsödjön. Amikor kész és levettem a tűzről, belekeverem a felkavart pohár tejfölt. Attól, hogy főzés után keverjük bele, kapja meg a szósz azt a krémes jellegét.
Ezt a gyümölcsszószt lehet adni párolt húsok mellé, vagy magában tejszínhabbal a tetején nagyon finom desszert.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.