Elkészítés: A tejet meglangyosítjuk, beletesszük a cukrot, és felfuttatjuk benne az élesztőt. A szaharinszemeket összetörjük, és elkeverjük a tejföllel. A lisztet egy tálba szitáljuk, beletesszük a hozzávalókat, és lágy tésztává dagasztjuk. Ha hólyagos, kettéválasztjuk,, egyik felébe teszünk tetszés szerint kakaóport, majd letakarva hagyjuk megkelni.
Kivajazott kuglóf formába tesszük az egymásba tekert tésztákat, és tojássárgájával megkenve 40 percig sütjük 180 fokos, előmelegített sütőben.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.