Elkészítés: A vajat keverd habosra a cukorral, add hozzá a tojássárgákat egyenként, és keverd simára. A lisztet keverd el a sütőporral, majd a felét szitáld a tésztába. Ezután óvatosan forgasd bele a kemény habbá vert tojásfehérjéket is, végül pedig a maradék lisztet.
Melegítsd elő a sütőt, majd öntsd a tésztát egy kivajazott, kilisztezett tepsibe vagy tortaformába.
A meggybefőttet csepegtesd le, aztán forgasd kevés lisztbe, majd potyograsd a tésztára, így a meggy nem süllyed majd az aljára. Told a sütőbe, és süsd fél órán át, de ne nyitogasd a sütőajtót, mert összeesik a piskóta.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.