Elkészítés: A tojások sárgáját a cukorral és a vízzel jó habosra keverjük (sokáig, de az idő a géptől is függ). Ezután hozzákeverjük a sütőporral elkevert lisztet, a diót és a habbá vert tojásfehérjét. 200 fokos sütőben megsütjük.
A krémhez sűrűre főzzük a tejet a liszttel. Habosra keverjük a diót a vajjal, cukorral, vaníliás cukorral és a tojássárgával. Ha kihűlt a krém, összekeverjük a vajas krémmel. Rásimítjuk a kisült tésztára, hűtőben hagyjuk megdermedni, utána csokimázt teszünk a tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.