Előkészítés:
A zöldségeket megmossuk, megtisztítjuk. A paradicsomot cikkekre vágjuk. Az uborkát hosszában kettévágjuk, a magokat egy kiskanál segítségével kivájjuk, majd az uborkát feldaraboljuk. A hagymát meghámozzuk, kettévágjuk és felszeleteljük. A paprikát kimagozzuk, húsát kockákra aprítjuk. A salátát megmossuk, szárazra rázzuk, és apró darabokra tépjük. A feta sajtot feldaraboljuk.
Elkészítés:
Az ecetet, az olívaolajat és 1 evőkanál vizet összekeverünk; sóval, borssal ízesítjük. A salátacsíkokat, a paradicsomot, az uborkát, a hagymát és a zöldpaprikát 4 tányéron szétosztjuk, ráöntjük az öntetet, és a tetejére tesszük a feta sajtot meg az olívabogyókat. Finom kenyérrel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.