Előkészítés: A zselatint a csomagoláson olvasható utasítás szerint beáztatjuk 2 evőkanál vízbe, és 10 percig állni hagyjuk. A narancsot vastagon meghámozzuk, kifilézzük, azaz a húst kivájjuk a hártyák közül, a lecsepegő levet felfogjuk.
Elkészítés: A zselatinhoz keverjük a narancslevet, a narancslikőrt, és felforraljuk. Hagyjuk kissé kihűlni. A tojássárgákat a cukorral habosra keverjük. Beledolgozzuk a zselatint. A tejszínt kemény habbá verjük, és a masszába forgatjuk. A krémet négy kehelybe szétosztjuk, és 2-3 órára betesszük a hűtőbe. A narancsfilékkel díszítve tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 3 óra múlva
1 adag: 2055 kJ/491 kcal
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.