Előkészítés: A zselatint a csomagoláson olvasható utasítás szerint beáztatjuk 2 evőkanál vízbe, és 10 percig állni hagyjuk. A narancsot vastagon meghámozzuk, kifilézzük, azaz a húst kivájjuk a hártyák közül, a lecsepegő levet felfogjuk.
Elkészítés: A zselatinhoz keverjük a narancslevet, a narancslikőrt, és felforraljuk. Hagyjuk kissé kihűlni. A tojássárgákat a cukorral habosra keverjük. Beledolgozzuk a zselatint. A tejszínt kemény habbá verjük, és a masszába forgatjuk. A krémet négy kehelybe szétosztjuk, és 2-3 órára betesszük a hűtőbe. A narancsfilékkel díszítve tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 3 óra múlva
1 adag: 2055 kJ/491 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.