Elkészítés: A 6 tojásból a többi hozzávalóval piskótát sütünk. Amikor kihűlt, kétfelé vágjuk.
A krémhez a cukrot és a narancs reszelt héját elkeverjük a tojással és a borral, majd gőz fölött sűrűre főzzük. A tűzről levéve tovább keverjük, amíg langyosra hűl. Ekkor hozzáadjuk a puha vajat, és 1 hámozott, apróra vágott narancsot.
Ha a krém már teljesen kihűlt és a vaj is megkeményedett, megtöltjük vele a piskótalapot, és a tetejét is megkenjük a krémmel. Cukrozott tejszínhabbal és narancsgerezdekkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.