A csokoládét vízgőz fölött, állandó kevergetés közepette olvasszuk föl, majd keverjük össze a kávéval.
A tojások sárgáját és fehérjéjét válasszuk szét. A tojássárgákat keverjük habosra a vaníliás cukorral és a narancslikőrrel, majd adjuk hozzá a kihűlt olvasztott csokoládét.
A tejszínt verjük kemény habbá, és óvatosan keverjük a csokoládékrémhez. A fehérjéket dolgozzuk kemény habbá, majd szintén adjuk a krémhez.
A csokoládéhabot legalább egy órára tegyük a hűtőszekrénybe. Tálaláskor díszítsük reszelt csokoládéval.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.