Elkészítés: A csicseriborsót előző este beáztatjuk, másnap friss vízben megfőzzük, majd leszűrjük, de használhatunk konzerv csicseriborsót is. A karfiolt rózsáira szedjük, megfőzzük, leszűrjük.
A datolyát kimagozzuk, vékony szeletekre vágjuk. A narancsot kifilézzük, a maradék levét egy tálba nyomjuk, adunk hozzá 1 dl narancslevet, az olívaolajat, felaprított snidlinget, az apróra kockázott paradicsomot és a szezámpürét. Elkeverjük, sózzuk, borsozzuk, majd beleforgatjuk a csicseriborsót és anarancsfilét.
A karfiolrózsákat tálra rendezzük, és ráhalmozzuk a csicseris keveréket. Azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.