Elkészítés: A besózott csirkecombokat megpirítjuk kevés forró olajon, majd kiszedjük, félretesszük.
A megmaradt olajban kisebb, egész hagymákat sóval és cukorral kissé megsütünk, megpárolunk. Hozzáadunk kb. 2 dl narancslevet, fél citrom levét, majd narancshéjat reszelünk a keverékbe, és hozzáadunk apróra vágott vagy őrölt rozmaringot. Fűszerezzük köménnyel és reszelt fokhagymával.
Visszahelyezzük a csirkecombokat (ha pikánsabban szeretnénk, olívabogyót is tehetünk hozzá), majd kb. 15-20 perc után kiemeljük a készre főtt húst. A visszamaradt léhez egy kis darabka vajat keverünk, majd a szószt a húsra öntjük.
Az eredeti recept szerint fahéjjal, babérlevéllel és szegfűszeggel ízesített húslében főzött rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.