Elkészítés: 20 dkg vajat 15 dkg cukorral kikeverünk, hozzáadunk 3 egész tojást, 1 citrom levét, reszelt héját és 1 vaníliás cukrot. A végén pici sót, 25 dkg lisztet és 1 sütőport teszünk bele. Vajazott, lisztezett tepsiben sárgára sütjük (200 fokon 10 perc, majd 150 fokon 20 perc).
Amikor kihűlt, 2 narancs levét 20 dkg cukorral összekeverünk, majd meglocsoljuk vele a tésztát, ezután vékonyan megkenjük narancslekvárral. Ezután tesszük rá a krémet: a pudingot megfőzzük a tejjel, amikor kihűlt, kb. 10 dkg vajat keverünk bele és a két narancs reszelt héját. A krémet rásimítjuk a tésztára, naranccsal díszítjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.