Elkészítés: 20 dkg vajat 15 dkg cukorral kikeverünk, hozzáadunk 3 egész tojást, 1 citrom levét, reszelt héját és 1 vaníliás cukrot. A végén pici sót, 25 dkg lisztet és 1 sütőport teszünk bele. Vajazott, lisztezett tepsiben sárgára sütjük (200 fokon 10 perc, majd 150 fokon 20 perc).
Amikor kihűlt, 2 narancs levét 20 dkg cukorral összekeverünk, majd meglocsoljuk vele a tésztát, ezután vékonyan megkenjük narancslekvárral. Ezután tesszük rá a krémet: a pudingot megfőzzük a tejjel, amikor kihűlt, kb. 10 dkg vajat keverünk bele és a két narancs reszelt héját. A krémet rásimítjuk a tésztára, naranccsal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.