Elkészítés: Először a húst készítem el, mert annak kell a legtöbb idő. Vékonyabbra szeletelem a tarját, meghintem sóval és liszttel, majd kevés forró olajban hirtelen megsütöm mindkét oldalát. Ezután zöldség alaplevet öntök hozzá, lefedem, és puhára párolom, majd zsírjára sütöm és készen is van.
A zöldségraguhoz a zöldségeket megtisztítom és apróra vágom. Kevés olajon először a hagymát, majd a többi zöldséget is hozzáadom és megdinsztelem, majd fűszerezem, sóval, borssal, citromkarikákkal, babérlevéllel, bazsalikommal, és felöntöm 1,5 dl vízzel. Lefedve puhára párolom. A tejszínt csomómentesre keverem egy kevés liszttel, és behabarom, petrezselyemzölddel meghintem, és ezzel a ragu is készen van.
Párolt petrezselymes rizzsel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.