Elkészítés: 5 tojásfehérjét kemény habbá verünk, hozzáadunk 15 dkg cukrot, 10 dkg lisztet és az 5 tojás sárgáját, és megsütjük. Ezt a lapot kettévágjuk.
5 tojásfehérjét felverjük kemény habbá 20 dkg cukorral, majd hozzáadunk 10 dkg apróra vágott dióbelet és 5 dkg lisztet, megsütjük.
A krémhez 5 tojássárgáját 25 dkg margarinnal, 20 dkg cukorral és 3 kanál kakaóval gőz fölött kikeverünk, majd megkenjül a lapokat úgy, hogy a tetejére is maradjon egy kevés. A tetejét megszórjuk kókusszal vagy darált dióbéllel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.