Elkészítés: Keresünk egy kedves fedeles serpenyőt, melleinket bedörzsöljük a fűszersóval, olajat hevítünk, és mindkét oldalát megkapatjuk. Ezek után aláöntjük a bort, lefedjük, és közepes tűzön negyedóra alatt megsütjük. Kiemeljük a levéből, kihűtjük, és elegáns, karcsú csíkokra vágjuk.
Salátánkat összetépjük, legszebb üveg salátástálunkba hajítjuk. Paradicsomainkat félbe, a lecsepegtetett őszibarackot pedig szilfid gerezdekre vágjuk. Fogjuk a leszűrt olívabogyót, és az előbbi összetevőkkel, valamint a csirkével egyetemben tetszetősen a salátaágyra rendezzük.
Már csak az öntet van hátra: kifacsarjuk a citromot, a kinyert lében eldolgozzuk az olívaolajat, bazsalikommal, borssal, sóval fűszerezzük, és lelocsoljuk vele a salátát. Meghintjük a finomra vágott metélőhagymával, és már tálaljuk is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.