Elkészítés: A széttördelt kekszet a megolvasztott margarinnal és a vaníliás cukorral összekeverjük, és 24 cm átmérőjű kikent formába tesszük. 30 percig hűtőben pihentetjük.
A krémtúrót, a cukrot és a lisztet összekeverjük. Egyenként beleütjük a tojásokat. A vaníliarúd belsejét kikaparjuk, és a túróhoz adjuk. A citrom- és a narancshéjat lereszeljük, a masszához keverjük. A tejszínt felverjük, és azt is belekeverjük. Sütőpapírból 80 cm hosszú csíkot vágunk, kétszer keresztben félbehajtjuk. Magasított peremként a forma köré tesszük. A masszát a formába öntjük, és a sütit 180 fokon 15 percig, 150 fokon 1 óra 30 percet sütjük. Ne nyitogassuk a sütő ajtaját!
Közben összekeverjük a tejszínt a cukorral és a vaníliás cukorral. A süteményre kenjük, és készre sütjük. Egy éjszakára a sütőben hagyjuk a süteményt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.