Egy edényben lassú melegítés mellett keverjük össze a tejet, tejszínt és az édes kávét. Ne forraljuk fel. Keverjük hozzűá a tojássárgáját. A keveréket addig melegítsük, amíg össze nem sűrűsödik. Utána szűrjük le és hagyjuk kihűlni. Keverjük hozzá a kakaókrémet és tegyük a keverék tetejére a felvert tejszínhabot. Felszolgálás előtt verjük keményre a tojásfehérjét és adjuk hozzá a kávéhoz.
Felszolgálás:
Pohárban, csészében, vagy csuporban szolgáljuk fel. A tetejére szórjunk szerecsendiót.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.