Nyersvegán almás-mákos-áfonyás torta elkészítése:Tészta: Tedd az összes hozzávalót S-késes turmixgépbe és turmixold egyenletes tésztává! Egy süteményformát szórj be egyenletesen kókuszreszelékkel és kézzel vagy kanállal nyomkodd bele a masszát!Mákos töltelék: Készítsd össze a hozzávalókat és tedd rá a kész tésztára!Almás réteg: Reszeld le az almát! Ízesítsd fahéjjal, szegfűszeggel és kevés citromlével és keverj hozzá 3 evőkanál útifűmaghéjat! Helyezd a mákos töltelékre! Ezt követően az áfonyákat turmixold sima krémmé! Díszítsd fel vele a tortát! Az egész süteményt helyezd legalább 1 órára a hűtőszekrénybe! A tetejét egész áfonyaszemekkel díszítheted.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.