Elkészítés: A morzsakalaphoz először vajat és olajat hevítünk egy serpenyőben. Beletesszük a morzsát, és kicsit átpirítjuk. Ezután belekeverjük a pestót, és ízlés szerint sózzuk. A lényeg, hogy formázható masszát kapjunk, ha nem akar összeállni, adjunk hozzá még vajat, ha túl lágy, adjunk hozzá morzsát.
A combokat előkészítjük, megsózzuk, és egy pataki tálba helyezzük. A burgonyát megpucoljuk, kettévágjuk, és 3-5 miliméterenként bevágjuk a tetejét, kb. a krumpli 3/4-ig (lsd. kép), a nyúlcomb mellé tesszük. Az egészet olajjal meglocsoljuk és megsütjük.
A megsült combokra óvatosan rányomkodjuk a morzsát, és további 5 percig sütjük.
A körethez először vajat hevítünk egy serpenyőben, beletesszük a négybe vágott mogyoróhagymát és megsózzuk. Amikor már a hagyma megpuhult, beletesszük a kockára vágott avokádót, és felöntjük a tejszínnel. Ízlés szerint teszünk bele kevés citromlevet és bazsalikomot. Amikor a tejszín besűrűsödött, levesszük a tűzről.
A nyúlcombokat a krumplival és az avokádós hagymával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.