Elkészítés: Az apróhúst sóval, borssal, szójaszósszal ízesítjük, összeforgatjuk. A szebb darabokat nyársra húzzuk, az apróbbakat ledaráljuk. A darált húsból gombócokat formálunk, szeletelt mandulában megforgatjuk, és bő forró olajban megsütjük. A nyársakat is megsütjük a gombócok mellett az olajban.
A papayát félbevágjuk, kimagozzuk, meghámozzuk, szeletekre vagy apró kockákra vágjuk. A kínai kel egy részét nagyobb darabokban hagyjuk, a többit finomra vágjuk. Összekeverjük a finomra vágott kelt a salátakeverékkel és a papayával, olívaolajat és a lime levét csepegtetjük rá, majd a nagyobb darabokban hagyott kínaikelbe halmozzuk. A gombócokkal és a nyársakkal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.