Elkészítés: A nyuszi húsát inaitól megszabadítom, a csíkokra vágott szalonnával sűrűn megtűzdelem, sózom, borsozom, félreteszem. A zöldségeket megtisztítom, felkarikázom.
A szalonnával megtűzdelt nyuszit forró zsírban megforgatom, mellédobom a karikára vágott zöldséget. Néhány percig együtt pirítom, majd felengedem a borral, sózom, borsozom, ízesítem a fűszerekkel, és puhára párolom.
Mikor jó puha, a nyulam-bulamot kiveszem az edényből, felszeletelem. A zöldségeket a főzőlében zsírjára sütöm, meghintem a liszttel, felöntöm kevés vízzel, de inkább még egy kortynyi borral (a sajátomból, mivel a nyúl az övét már felélte), hozzáadom a 2 citrom frissen facsart levét, és a tejszínt is belekeverem, ügyelve, hogy csomómentes legyen, beforralom.
Adagonként tálalom, a hússzeletek mellé adom a zöldséges-tejfölös ragut, apróra vágott petrezselyemzölddel meghintem, köretként a recepttáramban megtalálható zsemlegombócot kínálom mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.