Elkészítés: Az élesztőt langyos tejben megkelesztjük, a tetejére bőven szórunk lisztet. A tejszínt, az olvasztott margarint, a tojást, a tojások sárgáját, a vaníliás cukrot, a citrom reszelt héját és a sót kikeverjük, belerakjuk a mazsolát, majd a maradék liszttel összedolgozzuk, végül a kovászt hozzáadjuk, és jól bedagasztjuk. 15 percet pihentetjük. 3 részre osztjuk, hengert sodrunk belőle, fonjuk, koszorú alakot formázunk belőle, tojással megkenjük a tetejét, még 15-20 percet pihentetjük. Előmelegített sütőben 45-50 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.