Elkészítés: Az élesztőt langyos tejben megkelesztjük, a tetejére bőven szórunk lisztet. A tejszínt, az olvasztott margarint, a tojást, a tojások sárgáját, a vaníliás cukrot, a citrom reszelt héját és a sót kikeverjük, belerakjuk a mazsolát, majd a maradék liszttel összedolgozzuk, végül a kovászt hozzáadjuk, és jól bedagasztjuk. 15 percet pihentetjük. 3 részre osztjuk, hengert sodrunk belőle, fonjuk, koszorú alakot formázunk belőle, tojással megkenjük a tetejét, még 15-20 percet pihentetjük. Előmelegített sütőben 45-50 perc alatt megsütjük.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.