Elkészítés: A 3 dl főzőtejszínt felverjük, amíg közepesen kemény tejszínhabot kapunk. Tegyük félre. Az egész tojást a tojássárgákkal és egy merőkanál mézzel kanállal keverjük össze. Tegyük forrásban lévő víz fölé a tálat úgy, hogy az alja ne érjen bele a vízbe, mert különben összeesik a tojás. Addig verjük a víz fölött habverővel a masszát, amíg szép, világossárga színt kap és besűrűsödik. Ezután a meleg krémet öntsük hozzá a tejszínhabhoz, és jól keverjük össze. Az így elkészített fagylaltot tegyük a fagyasztóba 2 órára. Addig közben egy marék sima mogyorót pirítsunk meg kevés olajon, hogy barnás színt kapjon. 2 óra elteltével vegyük ki a fagyit a fagyasztóból, locsoljuk meg fél merőkanál mézzel, majd szórjuk rá a pirított mogyorót. Kanállal fogyasszuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.