Elkészítés: 4 tojást keményre főzünk, felszeleteljük. A cukkiniket ujjnyi szeletekre vágjuk, és olívaolajon megpirítjuk, szalvétára helyezzük, félretesszük. Közben elkészítjük a paradicsomszószt: olívaolajon megpirítjuk a kockára vágott hagymát, majd hozzáöntjük a paradicsomkonzervet. Fokhagymával, sóval, borssal és olaszos fűszerekkel fűszerezzük, sűrűre főzzük. 2 tojást és fél liter tejfölt kikeverünk, sózzuk, kicsit fűszerezzük. Egy jénai tálat enyhén megolajozunk, majd ráfektetünk egy sor cukkinit. Rápakolunk pár karika főtt tojást, majd a paradicsomszósz egy részét. Így rétegezzük, amíg elfogynak a hozzávalók, majd a végén nyakon öntjük a tejföllel, és sajtot reszelünk rá. A sajt pirulásáig sütjük 180 fokon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.