Elkészítés: 1 kg almát meghámozunk, szeletekre vágunk. Egy közepes tepsit alufóliával kibélelünk, majd kivajazunk, és ráfektetjük az almaszeleteket.
A tésztához a tojássárgákat a cukorral összekeverjük, hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, majd beleforgatjuk a felvert tojásfehérjét. A tészta háromnegyed részét az almára öntjük. A fennmaradó masszába 1 evőkanál kakaót keverünk, a kakaós masszát a fehér masszába belecsepegtetjük. Megsütjük, majd kifordítjuk a tepsiből úgy, hogy a fólia legyen felül, levesszük az almáról.
A krémhez a vajat a porcukorral összekeverjük, majd az elkészített, már majdnem hideg pudinghoz keverjük. A kihűlt tésztára kenjük a krémet, végül őrölt fahéjjal megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.