Elkészítés: A rozmaring leveleit apróra vágjuk. A csirkecombokat besózzuk. Az olajat elkeverjük a fűszerekkel, a rozmaringgal és 2 evőkanállal az olívabogyó levéből. A páclét a csirkére öntjük, és legalább 1 órát hűtőben állni hagyjuk. A legjobb, ha a pácolást előző nap végezzük.
A paprikákat félbevágjuk és a magházat kivágjuk. A fetasajtot villával szétnyomkodjuk.
A vajat felolvasztjuk, beletesszük a lisztet, és 1-2 percet pirítjuk. Felöntjük forró tejjel, ízesítjük őrölt borssal, és sűrűre főzzük. Hagyjuk kihűlni. A besamelből a fetasajthoz keverünk annyit, hogy krémes állagú legyen, majd habzsákkal a paprikákba töltjük.
A combokat a páclével együtt tepsibe vagy jénaiba tesszük, és fóliával letakarva 30-35 percig pároljuk. Levesszük a fóliát, és még kb. 20 percig sütjük. Az utolsó 10 percben szórjuk rá az olívabogyót, és együtt sütjük.
A combokat a fetás krémmel töltött paprikákkal tálaljuk. Aki nem szereti a hideg köretet, a betöltött paprikákat meg is sütheti. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.