Előkészítés: Az olívabogyókat, a paprikát lecsepegtetjük, és finomra vágjuk. A bazsalikomleveleket leöblítjük, és felaprítjuk.
Elkészítés: A vajat kikeverjük az olívával, a paprikával, a bazsalikommal és sóval, borssal, cukorral ízesítjük. A bagettszeleteket kissé megpirítjuk. Megkenjük az olívás vajjal, 2 szelet csirkemell-felvágottat teszünk rá, és kínáljuk.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 15 perc múlva
1 adag: 385 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.