Elkészítés: A lisztet elmorzsoljuk a margarinnal, összedolgozzuk az ecettel és a vízzel. Egy éjszakára hűvös helyre tesszük.
Másnap négyzet alakúra kinyújtjuk, a két szemben lévő oldalát középre, majd félbe hajtjuk. Még egyszer kinyújtjuk és hajtogatjuk. Végül fél centi vastagra nyújtjuk, és 6 x 6 centis négyzeteket vágunk belőle, mindegyik sarkán bevágjuk a közepe fele félig. A kapott háromszögek bal sarkát hajtjuk középre /mint a papír propellernél/. Közepére rakjuk a lekvárt, és a felvert tojássárgájával megkenjük a csillagokat.
Jól előmelegített sütőbe tesszük, majd amikor a tészta kezd feljönni, közepes hőmérsékleten sütjük tovább.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.