Elkészítés: A karfiolt rózsáira szedjük, sós vízben puhára főzzük, leszűrjük. Közben a zsemlemorzsát a vajban pirosra pirítjuk egy csipet sóval.
Kivajazott tűzálló tálba terítjük a karfiolt, megszórjuk a pirított morzsával. A tojásokat kézi habverővel elkeverjük, hozzáadjuk a joghurtot, a tejfölt, kevés sót, és szerecsendióval ízesítjük, majd ráöntjük a karfiolra. Reszelt sajttal megszórjuk, és előremelegített 200 fokos sütőben (vagy légkeveréssel 180 fokon) addig sütjük, amíg a sajt kicsit megpirul a tetején (kb. 25 perc).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.