A megmosott, szárazra törölt csirkemellet vágjuk fel szeletekre, kissé klopfoljuk ki azokat, és sózzuk, borsozzuk meg őket. Egy mélyebb serpenyőben forrósítsuk fel az olajat, és pirítsuk meg rajta a hússzeletek mindkét oldalát. Azután szedjük át mindet tűzálló tálba.
Közepes lángon pirítsuk a serpenyőben visszamaradt zsiradékon a meghámozott, felaprított hagymát a kimagozott, felcsíkozott kaliforniai paprikával együtt kb. 2 percig. Azután adjuk hozzá a kimagozott, vékony csíkokra vágott csiliket, a darabolt paradicsomot a levével együtt, továbbá a cukrot, és főzzük további 5 percig.
Végül sózzuk meg a keveréket, és öntsük a hússzeletekre. Szórjuk meg az egészet a finomra vágott petrezselyemmel, és süssük a 160 fokra előmelegített sütőben 20 percig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.