Elkészítés: A répát meghámozzuk, megmossuk, és ferdén 1 cm vastag szeletekre vágjuk. Vizet forralunk, és a répát a forró vízbe téve 8 percig főzzük, majd leszűrjük.
A fokhagymát meghámozzuk, apróra vágjuk. Az oregánót leöblítjük, felaprítjuk.
Az olajat simára keverjük az ecettel, az oregánóval, a köménnyel, a fokhagymával, sóval, borssal ízesítjük. Beleforgatjuk a répát, és legalább 2 órát érni hagyjuk.
Tálalás előtt még egyszer sózzuk, borsozzuk. Önmagában is, húsok mellé köretnek is finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.