A tésztához a szárazanyagokat összekeverjük egy tálba, majd külön a nedves hozzávalókat az egész tojásokkal együtt. A két keveréket elegyítjük. Tortaformába öntjük és kettő részletben kisütjük kb. 160 fokon.30 dkg mascarpone-t kikeverünk 13 dkg cukorral. Hozzáadjuk a joghurtokat majd a felvert tejszínt hozzákeverjük. Feloldjuk a zselatint a vízben és a krémhez adjuk.Egy kis adagot kiveszünk belőle, majd a többi krémbe keverjük az összetört kekszet.( A két kisült lapot egy kicsit vastagnak találtam, így a tetejéből vágtam le.)Tortaformába tesszük az alsó lapot, erre kenjük a kekszes krémet, ráborítjuk a másik lapot. A keksz nélküli krémet a tetején szépen elkenjük. Betesszük a hűtőbe egy éjszakára és másnap ízlés szerint díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.