Elkészítés: Elkészítjük a piskótát és ha kihűlt, elfelezzük. A tejszínhabot cukorral felverjuk és óvatossan belekeverjük az epres joghurtot. 1 dl vízben elkészítünk 1 evőkanál zselatint, és ha hihűlt, ezt is hozzáadjuk a joghurtos krémhez.
Az elkészült krémet elosztjuk két felé, rákenjük az elfelezett piskótára. Az eper felét apróra felszeleteljük, teszünk hozzá 1 evőkanál kristálycukrot, hogy levet eresszen. Ehhez is ugyanannyi zselatint készítünk, mint a krémhez. Ha kihűlt, hozzákeverjük az eperhez, majd az egészet rásimítjuk az alsó réteg krémre. Tehát: piskóta-krém-epres zselé-piskóta-krém-felezett eperrel kidíszítjük, végül piros színű tortazselatinnal bevonjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.