Elkészítés: Langyos tejben megfuttatjuk az élesztőt, majd a liszttel és a többi hozzávalóval összedolgozva könnyen nyújtható tésztát készítünk. Ha túl lágy, adjunk hozzá lisztet. Hat részre osztjuk, majd kb. fél órát pihentetjük, kelesztjük. Közben a margarint kikeverjük a vaníliás porcukorral meg a kakaóval.
Pihentetés után a tésztákat egyenként kinyújtjuk, megkenjük a krémmel, majd feltekerjük. Hármar-hármat összefonunk, és kivajazott, kilisztezett tepsibe terítve a réteseket további fél órát pihentetjük. A tetejüket sütés előtt tojássárgával megkenjük, apróra vágott dióval meghintjük. Közepes hőfokú sütőben megsütjük. Ha kihűlt, felszeleteljük, és porcukorral megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.