Elkészítés: A diós krémhez a tejben a cukrot elkeverjük, majd felforraljuk. Belekeverjük a többi hozzávalót, és 4 db ostyalapon elosztjuk a krémet, rákenjük és elsimítjuk. A meleg krémtől az ostyalap megpuhul, így könnyen tekerhető lesz.
A kókuszos krémhez a margarint a porcukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük, és hozzáadjuk a kókuszreszeléket is. Ezt a krémet rákenjük a diós-kekszes krémre, és feltekerjük.
Hűtőbe tesszük pár órára dermedni, és utána szeletelhető. Csokimázzal bevontam, de elhagyható. Elég lecsurgatni csokival is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.