Elkészítés: A csirkemellfiléket kettévágjuk, a 4 szeletet kissé kiverjük, sózzuk, borsozzuk. Serpenyőben vajon
mindkét oldalát majdnem készre sütjük.
Egy tepsit vagy tűzálló tálat kikenjük margarinnal, belerakjuk a csirkemelleket. Az őszibarackokat félbevágjuk, és minden szeletre 2 felet teszünk egymás mellé.
Előmelegített sütőben megsütjük, a végén tesszük rá a sajtot a barackokra, és még addig sütjük, míg a sajt rá nem olvad a barackra.
Burgonyapürével tálaljuk. Igazán finom, mutatós és nem nehéz étel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.